Onderstaand zijn vertaalde gesprekken tussen Billy Eduard Albert Meier en Ptaah.

Zeshonderdvijfentwintigste Contact

Zaterdag, 15 augustus 2015, 17.44 uur

Billy        Daarmee kunnen ook zware misdaden van enkele groeperingen tegen medemensen vermeden worden, alsook martelen, oorlog en daarmee vergezeld ontaardingen van allerlei aard, zoals bijv. door de geheime diensten en de militairen van de VS, waartoe ook verstoringen, moordende religieuzen en soortgelijk sektarisme en terrorisme behoren, zoals dit bijv. het geval is met betrekking tot de <Islamistische Staat>en steeds meer om zich heengrijpende uitlopers, alsook de <Taliban> enz.

En met betrekking tot de IS is te zeggen, dat de media, journalisten, de politiek en de wereld nog steeds niet begrepen en doorgrond hebben, dat de IS geen <Islaamse Staat>, maar een misdadige militie is, die zich de <Islamistische Staat> noemt en dat ook de IS-aanhangers <Islamisten> zijn, dat getuigt van simpele domheid, onlogica en onverstand (van de media..). Werkelijke juistheid en de waarheid is namelijk, dat de werkelijke moslims en moslima, fundamenteel als <Islamgelovige> of als <Islamieten> aan te duiden zijn.

Hieruitvolgend bestaat tussen een <Islamist> en een <Islamiet> even zo een grondig onderscheid, zoals tussen de<Islamitische Staat> en <Islamistische Staat>.

Helaas zijn alleen de spraakkenners, spraakwetenschapper, woordenboekmakers en krantschrijvers enz. met betrekking tot de Duitse taal niet zoveer ontwikkelt en zadelvast zoals de desbetreffende Plejarische geleerden, met als gevolg dat ze ook niet logisch denken en het bijzondere onderscheid van deze begrippen niet erkennen en dus ook niet in de bijbehorende woordenboeken en lexica enz. vertalen en toevoegen.

Ptaah

  1. Wat daadwerkelijk het geval is.
  2. Door een <multinationale vredesstrijdmacht> worden ook de VS en haar wereldpolitielust en macht-abnormale manieren gebonden, met als gevolg dat ze in haar oorlogophitsende, annexerende en misdadig geheimdienstig en oorlogsvoerende vorm niet meer kunnen optreden.

Lees hier deel 4: Over de EU-dictatuur en Angela Merkel

Bron: FIGU

KennisOase streeft naar de waarheid, maar pretendeert niet de waarheid in pacht te hebben.